Міняли труби - затопили квартири. У Рівному в будинку по вулиці Олеко Дундича,7 через ремонт системи опалення постраждали квартири. Мешканці багатоповерхівки кажуть, на початку тижня міняли труби. А коли по них пустили воду в кімнатах почався справжній душ.

В сім'ї Рудих ремонт на кухні останній раз робили декілька років тому. Кажуть, тоді витратили на нього практично увесь сімейний бюджет і сподівалися, що оновлювати кімнату доведеться ще не скоро. Але помилялись. Вода, кажуть, зі стелі просто лилася.

Подібна ситуація і в квартирі рівнянина Володимира Рожкова. Він проживає на дев'ятому поверсі того ж будинку уже тридцять років. Чоловік розповідає, у під'їзді ремонтували систему опалення. Після цього спробували включити гарячу воду, але вона потекла не по трубах, а у квартири. Володимир Рожков бідкається, цей потоп не перший, який він пережив за тридцять років.

Багатоповерхівка на вулиці Дундича, 7 відноситься до Житлово-будівельного кооперативу "Льонок". Поспілкуватися з головою цього ЖБК не вдалося. Від коментарів вона відмовилась, посилаючись на те, що перебуває на лікарняному. Тому чи відшкодовуватимуть людям завдані водою збитки поки невідомо.