Ветеранам Рівненщини – особлива турбота. Президент України вимагає постійного посилення соціального захисту ветеранів Другої світової війни. На цьому Глава держави акцентував під час телепроекту «Діалог з країною». Включення із Рівненщини відбувалося саме з Рівненського обласного госпіталю інвалідів Другої світової війни, де Віктор Янукович відкривав фізіотерапевтичний корпус.

Інвалід І-ої групи Теофіл Ільчук підліковується в госпіталі щорічно. Ветеран не вірив, що обіцянки голови облдержадміністрації Василя Берташа про добудову фізіотерапевтичного корпусу стануть реальністю.

Теофіл Ільчук каже, послуги у медзакладі постійно покращуються. Колись приїхав у госпіталь зовсім знеможеним. Але після комплексу процедур почуває себе значно краще.

Заступниця голови облдержадміністрації Світлана Сад запевнила, що влада й надалі шукатиме можливості, аби оновлювати основну ветеранську базу Рівне нщини. Так, каже чиновниця за 60 тисяч бюджетних гривень вже виготовили проектно-кошторисну документацію на ремонт терапевтичного корпусу, оскільки в ньому лікують 80 відсотків пацієнтів госпіталю.

Також Світлана Сад перевірила якість і калорійність ветеранських обідів. На харчування із обласної казни вже додали 50 тисяч гривень. Залучають до реорганізації медзакладу і позабюджетні кошти.

Крім вирішення буденних питань Рівне нщина готується до гідного відзначення 70-річчя перемоги у Другій світовій війні. За дорученням Василя Берташа, над цим уже працює спеціально створений оргкомітет.