Наступної неділі у місті відбудеться чемпіонат України зі стронгмену. Проанонсувати свято сили і краси до Рівного завітав найсильніший українець Василь Вірастюк і голова федерації стронгмену Сергій Конюшок. А вже після прес-конференції силачі-професіонали провели майстер клас у одному з фітнес-клубів міста.

Здоровому тілу - здоровий дух. У свої майже 40 Василь Вірастюк, відійшовши від професійного спорту все ще підіймає штангу у 200 кілограмів. В перервах міщ вправами двоє силачів розповідають рівнянам як правильно займатися у спортзалі.

Чоловіків вчили підіймати штангу, а жінок - як тримати в тонусі тіло повсякдень.

До нас силачі приїхали, аби нагадати Рівнянам - наступної неділі в обласному центрі визначатимуть найсильнішого українця. Змагання зі стронгмену місто прийматиме вже другий рік поспіль.

У чемпіонаті україни зі стронгмену, серед аматорів, що відбудеться у рівному візьме участь і місцева збірна. Один з учасників - Сашко. Спортом займається чи не все життя. А працює інструктором у фітнес - клубі. Каже, на змаганнях викладатиметься на повну!

В ході змагальної програми всі учасники виконуватимуть стандартні для стронгмену вправи. Силачі кантуватимуть величезні покришки, штовхатимуть колоди вагою понад сто кілограм, носитимуть важезні металеві валізи.

Змагання у Рівному це лише початок низки турнірів, які планує провести Федерація стронгмену в Україні. За словами Василя Вірастюка, тепер стронгмен розвиватиметься як професійний вид спорту. Адже федерацію нещодавно визнали на державному рівні.

Дивіться також: Найсильніша людина світу Василь Вірастюк відвідав Рівне у День міста