Просити вибачення рано чи пізно доводиться кожній людині, тому що так вже ми влаштовані - любимо ображати і ображатися. Але що робити, коли переступити через себе не дозволяє гордість? У Рівному з’явилася служба, працівники якої зроблять це за вас. Професійні вибачення для рівнян та мешканців області - потрібні чи ні?

Вперше Володимир Карабачинський вибачився за когось у 2007 році. Жінка, у якої просили пробачення, довго вагалася, та все ж її серце розтануло. Після одруження цієї пари чоловік зрозумів, що така послуга рівнянам потрібна. Відтоді у місті працює Служба вибачень.

Клієнтів пан Володимир уже рахує тисячами. Каже - до нього приходять люди, багаті душею. Адже послуга не коштує великих грошей. Головне - щирість клієнта. Якщо її нема - Служба вибачень від замовлення відмовляється.

Ми запитали у рівнян, чи потрібна їм така служба, чи все ж вибачатися треба самостійно. Думки розділились.

А от Володимир Карабачинський переконаний, неважливо хто вибачається і як - головне, щоб таке бажання було. Адже це рятує душі. Навіть, якщо це звичайна побутова сварка. Слово "вибач" має звучати частіше.