Бояться за своє життя мешканці однієї з багатоповерхівок на вулиці Олеко Дундича, що у Рівному. Біля їх оселі прошов справжній дощ зі штуктурки та шматків цегли. У будинку. якому вже більше 40 років протікає дах та руйнуються стіни. Люди стурбовані, проте кажуть, що їх безпека нікого з комунальників не хивлює. Нашу Анну Махно у ЖКП запевнили - дах відремонтують невдовзі, та чи скінчаться після цього небезпені опади, люди не впевнені.

Тоді рівнянка Валентина Костючок не на жарт перелякалася. Чи не землетрус бува подумала. Виявилося, то так шматки цегли та штукатурки зі стіни п'ятиповерхівки обвалилися. Відчула на собі дощ з каміння якось і Людмила Вишняк.

Нині від того випадку біля будинку і сліду немає: ані штукатурки, ані цегли. Частина того, що обсипається від стіни, накопичується хіба на "козирку" над входом в будинок. Начальник ЖКП каже, про цю проблему вперше почув від нашої знімальної групи.

То ж місцеві з острахом проходять біля будинку. Кажуть, тут навіть табличок з попередженням про те, що може впасти штукатурка чи шматки цегли - немає.