Будьте обережні біля банкоматів та у банківських відділеннях, особливо, коли знімаєте гроші. Саме під час такої операції невідомі ошукали пенсіонерку на майже чотири з половиною тисячі гривень. Жінка якраз отримала пенсію за два місяці і йшла додому. По дорозі до неї підійшли двоє та почали розмову. А за мить рівнянка залишилася без пенсії.

Тоді Тамара Березовська і не здогадувалась, чим закінчиться та, на перший погляд, випадкова зустріч. У відділенні банку отримала більше чотирьох тисяч гривень та рушила додому. Однак, вже за кілька десятків метрів до неї підійшла жінка та завела розмову. Ніби то, обличчя пенсіонерки їй знайомим видалось.

Той чоловік вирвав з рук пенсіонерки гроші. Тамара Березовька одразу підняла гвалт, невідомий повернувся і віддав рівнянці її пенсію назад, принаймні тоді вона так подумала.

Пенсіонерка кинулася до міліції. Каже, щоб шахраїв по гарячих слідах впіймали. Їх обличчя вона добре запам'ятала. Ба більше, в відділенні банку чоловіка, який стояв в черзі за Тамарою Березовською, зафіксувала камера відеоспостереження.

Правоохоронці ж кажуть, відреагували на заяву, як і належить. Відомості внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань. Нині розшукують злочинця, котрий ошукав рівнянку.

Поміж тим, на Рівне нщині за подібною схемою за останній рік скоєно понад десяток злочинів.