Володимир Папужинський постраждав від привида. Фірма, на яку він перевів кошти на купівлю обладнання для млина, щезла зі своєї юридичної адреси. А вся дороговартісна покупка виявилася простим муляжем. Із судовою тяганиною та вірою у перемогу справедливості рівнянин живе вже шість років.

За це обладнання, яке на ділі виявилося несправним, Володимир Папужинський із села Горбаків заплатив понад 50 тисяч гривень. Хотів, каже, свій бізнес відкрити - борошно молоти. Гроші для устаткування млина збирав звідусіль.

Обладнання, розповідає чоловік, представники фірми привезли і навіть встановили. Та от коли селянин вже хотів взятися до роботи, зрозумів - його ошукали.

Щоби розібратися в ситуації, Володимир поїхав безпосередньо на офіс підприємства. Та за вказаною юридичною адресою фірми не виявилося. Справедливості Володимир добивається вже шість років. Має стоси різних документів, підтверджень тому, що його таки ошукали.

Однак, своїх кровно зароблених Володимир Папужинський все одно повернути не може.

Фірми-привида не вдалося побачити і нам. Працівники інших підприємств, що знаходяться за тією ж адресою, про "СтромСервіс" ні сном, ні духом. Спробували зв'язатися за контактним номером телефону.

Тим часом, Володимир Папужинський написав заяву до міліції.

Володимир Папужинський вірить, справедливість візьме гору. І не втрачає надії таки повернути свої гроші.