Злочинця оголошено у міжнародний розшук. 30 грудня минулого року у полі між селами М’ятин та Посягва Гощанського району було знайдене тіло 51-річного рівнянина. Він загинув в наслідок насильницької смерті.

Встановлено, що мешканець Рівного, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, умисно наніс не менше 4 ударів твердим тупим предметом у голову таксиста. Після цього зловмисник із застосуванням гладкоствольного самозярадного пістолету спорядженого гумовими кулями вистрілив таксисту у голову. В результаті отриманих тілесних ушкоджень людина померла на місці. У подальшому, підозрюваний, застосувавши паливно-мастильні матеріали підпалив труп загиблого та його автомобіль “Рено-Кенго”. А все заради трьох тисяч гривень, які мав при собі 51-річний чоловік. У вбивстві підозрюють рівнянина, який нині переховується, а також його родича. Втім про підозру ще нікому не оголошено.

Що стосується подвійного вбивства у селі Трубиці, Костопільського району то тут є всі докази про причетність до скоєння злочину цивільного чоловіка загиблої – 28-річного мешканця Узбекистану. Трагедія сталася у січні цього року. Ревнивець жорстоко зарізав свою дружину та її коханця. Після чого втік до Білорусі. Там його відразу затримали і через два місяці екстрадували до України. Наразі він перебуває у сізо. Справа готується бути направлена до суду. Узбек залишив сиротами двох своїх дітей.

Ще про одне вбивство розповів прокурор області Василь Присяжнюк. У травні знайшли мертвим на території дитячого садочка у місті Костопіль 19-річного юнака. Вже встановлено, що ножові поранення йому наніс одноліток. А все кажуть у прокуратурі, через дівчину.