У Рівному в самому розпалі ремонт доріг. На Коновальця завершують останні приготування, на Княгині Ольги якраз роботи тривають, а на Приходька лише у планах. Проте водії продовжують скаржитися на погані дороги, хоча шляховики працюють у поті чола і практично задарма.

На вулиці Коновальця завершують останні приготування. Наступного тижня цей шлях планують урочисто відкрити. Тут відремонтували дорогу, встановлюють дві зупинки, доставляють бордюр, от-от робитимуть розмітку. За цю вулицю "Рівне автошляхбуд" взявся ще минулоріч наприкінці жовтня. Його директор каже, стільки часу ремонтують, бо об'єкт інженерно складний. А ще й без прикростей не обійшлося.

Попри те, кажуть в підприємстві, впорались. Ремонт на Коновальця коштує 6 мільйонів гривень. Та нині "Рівне автошляхбуду" за виконані роботи ще й половини не проплатили. Гроші затримали в казначействі.

Авансу нарешті дочекалися в міському шляхо-експлуатаційному управлінні. Тож почали ремонт дорожнього покриття на вулиці Княгині Ольги. Тут нині обмежений рух транспорту. Оновлення дороги планують завершити вже завтра. Загалом, на ремонт потрібно близько 900 тисяч гривень.

МіськШЕУ проплатили й 600 тисяч на поточний ремонт шляхів у Рівному. Та за ці гроші ями ще місяць тому полатали.

Рівне нські ж водії, тим часом, з нетерпінням чекають нового асфальту.

Розрили на Приходька, бо готуються до ремонту, кажуть шляховики. Роботи планують розпочати наприкінці цього, чи на початку наступного тижня. Оновлення шляху обійдеться в 400 тисяч гривень. Що ж до найочікуваніших ремонтів на Київській та Соборній, то вже оголошені тендери. Найкращі пропозиції з ремонту головної вулиці Рівного мають назвати вже завтра, а Київської - першого серпня.