На календарі практично екватор літа. Сезон відпусток - у розпалі. Хтось тільки пакує валізи та купує сонцезахисний крем. Щоправда, чимало людей уже повернулися з відпочинку у робочі будні. Чи легко це?

Грузинське вино, щедрі застілля, міська висотна краса, море та пляж. Окрім цього про відпустку в Грузії Зураб Кантарія ще згадує

Переглядає фотографії, розказує про особливості грузинських традицій і зізнається: після відпустки повертатись до роботи, тим паче у розпал літа, таки важко.

Це й не дивно. Відпочинок для організму - стрес, нехай і позитивний. Та більше це стосується екстремального відпочинку та закордонних подорожей. Адже, впливає на людину не лише зміна звичного графіку дня, а й інший клімат, час та їжа.

Відпустка на початку літа рівнян не лякає. Місцеві туристичні агенції перепадів у потокові туристів не спостерігали. Кажуть, відпочинок - в радість у будь-який час.

В радість відпустка на початку літа чи ні, вирішили запитати у рівнян. Відтак, дізнались: дехто і слово таке забув.

І все ж, якщо Вам важко поринути у робочі будні після сонця, гір та моря – це нормально. Адже, акліматизація відбувається не лише на початку відпустки, а й після.

Не залежно від того, де Ви зараз знаходитесь Перший місцевий бажає вам вдосталь насолодитися відпочинком, або з натхненням попрацювати на майбутній відпочинок.