За відсутності спідвею на стадіоні технічних видів спорту проводяться інші спортивні заходи. Зокрема днями рівненська міська автошкола при ТСО України провела внутрішні змагання зі швидкісного маневрування автомобілів серед своїх інструкторів.

8 майстрів виробничого навчання, віком від 25 до 70 років, змагалися у швидкісному маневруванні автомобілем. Змагання традиційні для рівненської авто школи, з багаторічною історією. Метою є відбір найкращих інструкторів для участі в чемпіонаті України.

Траса доволі складна. Її елементами були такі фігури пілотажу як бокс, естафета, традиційна змійка, колія, ворота, стоянка та стоп-лінія.

Фігурне водіння справа не з легких. Керманичам потрібно показати не тільки найкращий час проходження дистанції, а й набрати якомога меншу кількість штрафних балів. З цим завданням краще за інших впорався майстер виробничого навчання Василь Стецюк.

Переможець окрім грошової винагороди, грамоти та кубку отримав у своє розпорядження і новенький автомобіль Деу Ланос, за кермом якого відтепер буде навчати нових учнів тонкощам водіння.

Наступним етапом стануть обласні, а потім і всеукраїнські змагання з фігурного водіння, в яких рівняни також не пасуть задніх.

Обласні змагання відбудуться на рівненському мототреці вже 17 липня.