Від дитячої мрії до справи всього життя. Рівненська дизайнерка Анна Шабалова любила шити і малювати змалку. Зараз має власний бренд, виробництво і кілька готових та успішних колекцій презентованих і знаних не лише у Рівному.

А починалось все з того, що маленька дівчинка Аня любила малювати. Рік за роком вона відточувала майстерність і плекала мрію. Мрію про яскравий світ довкола. Нині Анна Шабалова гучно заявила про себе у світі моди із яскравими та ексклюзивними колекціями, які презентувались на тижнях моди по всій Україні.

Перетворити мрію на реальність дівчина змогла завдяки вірі в неї рідних та близьких і підтримці служби зайнятості. Там і підприємництву навчилась, і персонал набрала, і одноразову допомогу на відкриття власної справи отримала.

В затишній студії дизайнерки вже народжуються нові і нові ідеї. Якщо на минулу колекцію надихнули метелики, то трендом наступного літа, на думку дизайнерки будуть природні мотиви. Нині готується одразу дві колекції. Одна з них в унікальній техніці плетіння гачком, інша – серійна для продажу. Кожна річ створена під брендом «Анна Шабалова» створена вручну і з любов’ю до того, хто її носитиме.

Минулу колекцію, що презентувала дизайнерка у Рівному жінки розкупили практично одразу по завершенню показу. І це є головним критерієм визнання для молодої мисткині. Адже створені метелики полетіли у широкий світ, аби розмалювати його яскравими барвами.