І досі не поставлено крапку в розслідуванні однієї із найбільших в історії України залізничних трагедій. Нагадаю, 27 січня цього року поблизу платформи Семилітка на Здолбунівщині потяг Київ-Івано-Франківськ смертельно травмував шістьох молодих людей. Транспортна прокуратура порушили кримінальну справу. Триває розслідування. А тим часом батьки загиблих стверджують, що залізничники приховують страшну правду.

Минуло вже кілька місяців, як поблизУ станції Семилітка під колесами потяга загинуло шестеро молодих людей. Тепер про те, що сталося, нагадують ось ці вінки, вузенький перехід через колії та кілька новИх ліхтарів. Місцеві селяни і далі ходять коліями, адже іншої дороги у них так і немає.

Після трагедії на Семилітці чиновники й залізничники багато обіцяли. І цивілізований перехід через колії облаштувати, і проєкт дороги підготувати. Проте, кажуть місцеві, віз і нині там. Тим часом батьки загиблих шукають правди. Вони показують фото поїзда, що збив їхніх дітей. На ньому видно несправний прожектор. Оксана Данилюк поховала сина. Каже, збивши шістьох людей, потяг зупинився лише за кілометр... і далі продовжив рух.

Жінка говорить, у відповідь на звернення до прокуратури і залізничників – одні відмовки. Вона переконана, що чиновники намагаються приховати правду. У прокуратурі ж заявляють - жодного рішення без експертних висновків.

Натомість Рівне нський транспортний прокурор Олексій Корольов розповів: По факту травмування порушена кримінальна справа про порушення працівниками залізниці правил безпеки руху, що спричинило загибель людей. Справа знаходиться на експертизі у Львові. Наприкінці травня транспортники обіцяють оприлюднити попередні результати розслідування.