Сталося це у центральній міській лікарні. Медперсонал каже, мовляв пацієнт сам відчинив двері непрацюючого ліфту і свідомо туди стрибнув. Чоловіку було 63 роки.

У медичному закладі він встиг пролікуватися лише один день. Хворів на неврологічні хвороби – погано ходив, мав судинні патології. Поки з невідомих причин, ввечері, коли всі пацієнти вже спали, самостійно відкрив двері непрацюючого ліфта і впав у шахту.

Чоловік впав з четвертого поверху, пролетів два і приземлився на дах стоячого ліфта. Його вийняли. При попередньому огляді було виявлено перелом ноги, а згодом розрив селезінки. До операції, яку мали йому провести, пацієнт не дожив.

Про інцидент у відділенні лікарні майже не говорять. Частина пацієнтів взагалі не знає про трагедію адже сталося все ввечері. Інші прикуті до ліжка і не розмовляють після інсультів. Чоловіки, які лежали із загиблим у палаті обличчя ховають. Кажуть, покійний ні з ким не спілкувався і вони про нього нічого не знають.

Медики кажуть, загиблий пацієнт був одинаком. Мав психічні розлади. На місці події зараз працює спеціальна комісія, яка й з’ясовує всі обставини трагедії.