Ремонтувати дороги у Рівному нікому. У профільних структурах і досі не провели відповідні тендери. Поки що ями у місті хоч трохи латає міське шляхо-експлуатаційне управління - кладе асфальт там, де це дешевше. Однак на найпроблемніших вулицях зрушень - жодних.

Дороги у Рівному вже стали вічною темою. Їх наче і ремонтують, а водіїв стан дорожнього покриття не влаштовує, як і раніше.

Помаленьку латає дороги міське шляхо-експлуатаційне управління. Його начальник Віктор Климук погодився показати та розказати що, як і по чому. Нині, каже, в розпалі ямковий ремонт. За угодою роботи фінансує міське управління житлово-комунального господарства та обласне - капітального будівництва. Відвели разом близько трьох мільйонів шістсот тисяч гривень.

Були б гроші - ремонтували швидше, констатує Віктор Климук. Нині ж через затримку в фінансуванні, міськШЕУ заборгувало близько мільйона гривень вже за використані матеріали для поточного ремонту.

А це вулиця Черняка. Нею начальник міськШЕУ пишається неабияк. Тут робили капітальний ремонт самостійно. Обійшовся шлях в близько вісімсот п'ятдесяти тисяч гривень.

А на головну вулицю Рівного - Соборну, оголошувався. Тож її ремонтуватиме, той хто виграє тендер. Тут про дорогою без вибоїн водії просто марять.

Соборну робитимуть, ділянками. Бо тут також двоє розпорядників: обласне УКБ та міське ЖКГ. Коли її відремонтують і власне хто - під питанням.

Оголосять тендер на ремонт цієї ділянки дороги наступного тижня, розповідає Володимир Лапюк. Переможець, який візьметься за Київську, буде відомий не раніше, як за місяць. Тож рівненським водіям тут розслаблятися зарано. Доведеться й надалі вправлятися в маневруванні за кермом. До слова, перелік доріг, котрі потрібно ремонтувати затвердили ще минулого місяця.