Бабці 77 років. Вона мешкає у селі Городок, Рівненського району. Коли старенька поралась по господарству, до неї завітали дві жінки. Почали просити грошей.

Бабуся вирішила ще й нагодувати «нещасних». Поки пенсіонерка поралася на кухні, 19-річна Марина прошмигнула у кімнату, а 23-річна Рената відволікала жінку. Коли молодша уже з грошима намагалася вийти з помешкання, Палагея Олександрівна помітила купюри у руках зловмисниці і хотіла їх вирвати. Понад дві тисячі гривень так і залишилися лежати на підлозі у коридорі, а решту нападниці забрали з собою.

Пенсіонерка почала кричати. Це почули дві сусідки, які були на городі. Саме вони й відразу зателефонували у міліцію. Шахрайок затримали, коли ті поспішали на автовокзал.

Шахрайки не багатослівні. Сказали лише, що приїхали з Хмельницька. Ніяких грошей у бабці, окрім 20 гривень не брали.

За частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці вкотре звертаються до громадян бути пильними і не впускати у свої помешкання невідомих осіб. Сусідок, постраждалої пенсіонерки, які допомогли затримати шахрайок – правоохоронці нагородили.