Два роки тому на ТРК “Рівне 1” стартував проект, метою якого було показати як відпочивають справжні чоловіки. А ще переконати, що спілкування з природою — це культурне задоволення, а не споживацьке загарбництво.

Ідея його створення народилася у власника служби “Радіотаксі 001” Олега Поліщука в лютому 2006 року, а 21 травня був перший виїзд на зйомки риболовлі у село Верхів Острозького району.

“Перший млинець глевким не був — улов видався на славу, — згадує виконавчий директор телерадіокомпанії “Рівне 1” Людмила Хома. — Зйомки були успішними і передача у червні вийшла цікава.

Плеса сарненщини справді гідні пера поетів:

Все в тающей дымке – Холмы, перелески… Здесь краски не ярки И звуки не резки. Здесь медленны реки, Туманны озёра, И всё ускользает От беглого взора. Здесь мало увидеть, Здесь надо всмотреться. Чтоб ясной любовью Наполнилось сердце. Здесь мало услышать, Здесь вслушаться нужно, Чтоб в душу созвучья Нахлынули дружно.

Робота оператора часто буває не тільки творчою, а й екстремальною. Але… воно того варте!

Валентину сьогодні справді пощастило! Його улов – сом, риба, назва якої стала псевдонімом цього рибалки у програмі. Буде чим хвалитися вдома!

Всі серйозні і зосереджені. Всі чекають на хороший улов і здобич: Волинська земля багата скарбами, і сьогодні нам обов’язково пощастить.

Зимове полювання не для слабких тілом і духом: підйом о п’ятій і весь день на морозі зможе витримати далеко не кожен.

Велика кулінарна книга рибалки і мисливця: без неї ніколи не обходиться кок Сокіл.

Розваги розвагами, а зйомки потрібно спланувати: головний рибалка Олег Поліщук, координатор і режисер Людмила Хома і оператор Юрій Кобів обговорюють план зйомок.

На апетит рибалки ніколи не скаржаться: смачна вечеря, приготована гуртом – найкращий кінець дня.

Ну як тут не згадати Конан Доля, здається, справжні гемпширські болота! Володимир Лука щук повертається з полювання на качку.

Здається, рибалки таки долучили до справи і Людмилу…