Рівне- кузня титулованих красунь. На всеукраїнському фестивалі-конкурсі "Міні світ краси України" наші дівчатка знову отримали найвищу нагороду. У старшій віковій категорії 11 -13 років гран-прі здобула рівнянка Яна Поліщук. Представниці Рівного на фестиваль-конкурс у Чернівці їздять вже чотири роки, і тричі здобували одну з найвищих нагород.

Так наймолодша представниця Рівного Ліна Корнійчук презентувала себе на Всеукраїнському фестивалі -конкурсі "Міні світ краси України" у Чернівцях. За плечима маленької красуні вже кілька конкурсів, та номінацій. Цього разу новий титул - модель конкурсу. Серед численних подарунків - один особливий . Фотосесія у Всеукраїнському журналі - KidsUA. Вперше на Всеукраїнський конкурс поїхала дев'ятирічна Ангеліна Давидчик. У дівчинки журі розгледіло артистичний талант.

Після конкурсу талантів Насті Чикалюк організатори запропонували підтанцьовку для виступу у фіналі. До цього зізнається Настя, з хлопцями ніколи не танцювала, тому на сцені почувалася дещо незручно. Натомість Яна Поліщук - на сцені як риба у воді. Підкорити серця журі допомагали її подруги з ансамблю "Едельвейс". Вподобало журі і відеоролик - Яна знялася у чотирьох різних порах року.

Координатор школи моделей Мар'яна Ігас переконана - завдяки злагодженій роботі, і розумінню батьків вдається показувати високі результати.

В рамках проведення конкурсу учасницям підготували і розважальну програму. Окрім звичного відпочинку у розважальному центрі, красуні зустрічались з мером міста, а також відвідали дитячий будинок.