На вулиці Кавказькій у Рівному поблизу центру зайнятості працює притулок для людей, які не мають постійного місця проживання. Організований він на кошти благодійників та спонсорів. Зараз притулок відвідують понад вісімдесят людей, з них два десятки зараз тут постійно проживає

Ігор Іващенко у притулок ходить з моменту його відкриття. Чоловік ще пам'ятає, як колись благодійники привозили у місця, де збиралися безхатченки, їжу та одяг.

У притулок для безхатченків Тетяна Прищепа потрапила більше року тому. Жінку сюди привело горе. Вона понад чотири роки не мала де жити. І хоча зараз Тетяна Прищепа живе з мамою, притулок відвідує все одно.

Сьогодні минає два рокуи відколи діє притулок. За весь цей час ні з міської ні з обласної скарбниці благодійники не отримали ні копійки. Утримують притулок за власний кошт та за пожертви спонсорів. Жертвують у фонд гроші переважно віруючі люди, яким не байдужа доля інших. Годувати безхатченків намагаються також якнайкраще.

Засновник благодійного фонду "Відвага" Сано Гукасян розповідає, міська влада допомогла тільки з приміщенням. Два роки тому відвели підвал у будинку на вулиці Кавказькій для облаштування притулку.

Благодійники просять усіх небайдужих долучитися та допомогти у їхній нелегкій справі. А безхатченки дякують всім, хто вніс вклад у розвиток притулку та дав їм дах над головою.