Усе це в рамках проекту всеукраїнського масштабу "Чорно-біле кіно". Унікальність стрічки у тому, що створювати її будуть самі підлітки зображаючи дві сторони медалі: життя із наркотиками і спиртним та без них. Перші зйомки розпочнуться вже з понеділка, а нині тривають репетиції та останні кастинги.

Стрічок про вплив на людину наркотиків та алкоголю чимало, однак дивляться їх підлітки рідко. Документально-художній проект "Чорно-біле кіно" сподівається автор ідеї...

У 73-оьх підлітків нашого міста виникло бажання взяти участь у зйомках. Серед них обрали найкращих: 15 акторів, журналістську та режисерську групу і фотографа. Цей фільм орієнтований на підлітків та знімати його повинні теж підлітки.

У режисерську групу потрапила рівнянка Ольга Гуртовенко. Від такої роботи чекає максимального результату.

Те, що обрана тема актуальна доводить експеримент, проведений знімальною групою. Вони намагались придбати наркотики у нічних клубах нашого міста.

Зйомки фільму «Чорно-біле кіно» триватимуть із 17 по 22 червня. Прем’єру показуватимуть у Рівному на початку вересня. А ще фільм демонструватиметься на центральних каналах.