Автопригода сталася поблизу селища Рокитне. За кермом «Фіат–Добло» перебував мешканець Черкас. Людині було 36 років. Він рухався з міста Сарни у напрямку столиці. За невідомих причин з'їхав у кювет з подальшим наїздом на бетонну стелу, яка позначає населений пункт. Від отриманих травм чоловік загинув.

На щастя, обійшлося без жертв у автопригоді, яка сталася поблизу села Владиславівка Млинівського району. За кермом «Вазу» перебував місцевий 29-річний житель. З невідомих поки причин допустив з'їзд автомобіля у кювет з подальшим його перекиданням. В результаті водій та троє пасажирів, які знаходилися на момент ДТП у салоні легковика, отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. На даний час всі потерпілі госпіталізовані у Млинівську центральну районну лікарню.

Працівники Державтоінспекції вкотре закликають водіїв до неухильного виконання вимог Правил дорожнього руху та дисциплінованості на дорозі. Будьте особливо уважними у темну пору доби, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Завжди пам’ятайте про обов’язковість використання ременя безпеки.