Межа в межу, але не душа в душу. Так вже три тижні живе дирекція рівненської школи „Центр Надії” з сусідами. Понад десяток років територія навколо школи знаходиться у власності навчального закладу, запевняє директор. Однак нещодавно з’явився новий власник на землю. Свої права підтверджує документамии власності датованими 2003 роком.

Школу „центр Надії” заснували на початку 90- их років минулого століття. Територію навколо навчального закладу її керівництво взяло в орену у 1995 року. Директор закладу розповідає, неабияк здивуалася, коли стало відомо, що їхня земля має ще одного господаря. Зі своїм договом оренди на землю.

Поруч знаходиться ще один навчальний заклад Вечірня школа. Саме на її балансі і перебуває ця земельна латка, а Центр надії .вже її орендує. Директор вечірньої школи також не розуміє звідки взявся новий власник. Показує папери, які засвідчують його право власності на землю.

Достукатись до ще одного орендаря клаптику землі у центрі міста Рівне 1 не вдалося. Коментувати ситуацію новий господар на камеру відмовився. Лише пояснив, три сотки землі ,що знаходиться на території школи ,він орендує, ще з 2003 року. Наполягає, Його договір оренди законний. Попри це керівництво щколи запевняє шукатиме правди у прокуратурі міста, куди вже передали всі документи.