З приємними враженнями, а ще нагородами та титулами повернулися юні рівнянки з Національного фестивалю краси і таланту "Міні міс Україна". Представниці від нашої області вибороли на конкурсі звання "Найкращої в оригінальному жанрі", "Міні міс модель" та "Міні міс фотомодель".

І таки довела. Одинадцятирічна рівнянка Кім Чемерик - "Міні міс фотомодель". Цей титул дівчинка виборола днями на Національному дитячому фестивалі краси і таланту "Міні міс Україна 2013". У ньому брали участь 28 учасниць. Своїм досягненням Кім задоволена, бо впевнена, такого звання варта. Та це не єдині здобутки рівненських красунь. Катерина Коваль у конкурсі стала найкращою моделлю України. Та чи ненайбільше її тішить здобутий на фестивалі досвід.

А це найменша учасниця Національного фестивалю від Рівне нщини. Оля Боровець "Найкраща в оригінальному жанрі". Дівчинка представляла хореографічний номер, в цьому їй допомагав ансамбль сучасного танцю "Лайт". Для Олі виходити на сцену - справа звична. А от батьки за доньку неабияк хвилювались.

Та найголовніше, впевнені батьки титулованих рівнянок - це не звання, які отримали їхні доньки, а участь у фестивалі, нові знайомства та приємні враження.

Дівчата пишаються, що гідно представили Рівне нщину на Національному фестивалі. Красуні вже готуються до нових звершень і не тільки як моделі, а загалом по життю.