Організували його в підтримку маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Тривав проект два місяці. За цей час провели низку заходів. Серед них фотосесії, виставки, донорська здача крові та фінальний аукціон дитячих малюнків. Скільки коштів вдалося зібрати та наскільки ж рівняни небайдужі до чужого горя та дітей?

Подарувати щастя якомога більшій кількості дітей - головна мета проекту. Організували його благодійним. Тому і участь у заходах вартувала грошей. Головний акцент організатори зробили на фотосесіях маленьких рівнян. Знімали малечу у святкових образах. Трудились над цим місцеві дизайнери одягу та професійні перукарі. Найменшій моделі, як виявилось згодом, було лише 2 місяці.

Частинка себе - також допомога. Усі охочі могли стати донорами крові. Відгукнулася на це майже сотня рівнян. Пані Дана до участі в проекті залучила двох донечок. Каже, не лише як мама, а й як дитячий лікар-онколог розуміє ціну допомоги. Інколи вона вартує життя.

Проект закінчився аукціоном дитячих малюнків. Загалом за час проведення проекту зібрали понад 20 тисяч гривень. Сьогодні кошти перерахували у благодійний фонд "Скарбниця Надії". Уже звідти батьки хворих дітей черпатимуть сподівання в грошовому еквіваленті.