Дитячий фестиваль "Перлинка Рівного" засвітив нові зірки. Напередодні усі учасниці фестивалю вийшли на фінальне шоу. Понад місяць дівчатка активно працювали над собою, і відкривали нові таланти та можливості. У фіналі головну корону конкурсу отримала одна з найменших учасниць - Софія Бороденко, їй лише чотири, і живе юна перлинка у Дубно.

Фінал лише попереду, а мама однієї з учасниць уже радіє. Адже донька під час підготовки до фестивалю змінилася на краще.

За місяць репетицій, фотосесій, конкурсів, змагань, та цікавого дозвілля дівчата вже знайшли власну формулу успіху.

У фіналі учасниці дивували усіх різними образами. Особливо у виходах - я українка, та моя фантазія. Дівчата показали, як виглядають панянки у різних професіях. Цьогоріч організатори вперше запровадили нову номінацію - Талановита перлинка. Цей титул виборола Вікторія Суботіна. Порадували своїми талантами і інші учасниці.

За тиждень до фіналу стартувало інтернет-голосування. Перемогу здобула Дарина Бертух. Нагороди та інші титули отримали усі учасниці конкурсу.

Головний титул "Перлинка Рівного" отримала Софія Бороденко. Гран-прі у своїх вікових категоріях також здобули - Каріна Клочко, Олександра Писак, Людмила Ковальчук та Мар'яна Руденська.