Не працював атракціон із минулого сезону. Лагодити його приїхали майстри аж із Луганська, бо власної ремонтної служби у Рівному не має. Тому майстрів привезли з Луганщини. Ремонт наразі закінчився, обійшовся він у чотирнадцять тисяч гривень. Сьогодні провели експертну перевірку оглядового колеса - тестували безпечність та надійність.

Парк запрацював місяць тому. Проте, не всі з 34-ьох атракціонів розважають відвідувачів. Одні чекають черги на ремонт, інші - експертної перевірки. Серед останніх - оглядове колесо. Його полагодили, наразі перевірятимуть у дії.

Оглядають конструкції, а міць їхню перевіряють мішками з піском. Керівництво парку каже, латати боки радянським атракціонам замало. Справа за купівлею нових розважальних конструкцій.

З нового уже монтується мотузковий парк. В Україні він з'явився вперше п'ять років тому. Нині є у Києві, Одесі, Львові, Тернополі, Луцьку та Чернівцях. У Рівному ж складатиметься з двох ліній. Нижню - дитячу - лаштують на висоті півтора метра з 7-ма перешкодами. Дорослу підняли вище 4-ьох метрів. І тут 14 перепон.

Відкрити мотузковий парк планують 9 червня у День батька. А поки тут кипить робота з монтажу, фахівці з Держгірпромнагляду уже зробили висновки.

Зауваження несерйозні. Радять "припудрити носик" атракціону: пофарбувати і замінити дерев'яні трапи. Враховуючи розміри колеса, гроші потрібні не малі. Керівництво парку сподівається на підприємців. В заміну їхнім фінансам пропонують рекламне місце, на тих же атракціонах.