Знищили чи зберегли й доповнили? Цілу ніч переживав за встановлені напередодні міні-бібліотеки у парку ім.Шевченка їхній ініціатор. Готувався до найгіршого: повалених кабін, вибитого скла й понищеної літератури. Уночі декілька разів зривався їхати відбивати добро у вандалів. Та до до ранку все ж дотерпів. Що застав?

Якою була перша ніч у парку міні-бібліотек приїхав перевірити ініціатор їх встановлення, місцевий журналіст Олександр Курсик. Не спав, зізнається усю ніч, але як виявилося, даремно.

Спостерігали за бібліотечками у телефонних кабінках охоронці парку. До кожної, каже директор, навідувалися по декілька разів за ніч. Але обороняти майно не було від кого.

Більше від дорослих новинкою зацікавилася малеча. І хоча читати ще уміють не усі, але мам до бібліотек ведуть.

Повз цієї кабінки до фонтанів Тетяна Савчук водить свого найменшого сина щодня. Поки цікавої для себе книжки тут жінка не знайшла. Добре каже було б, якби з'явилося більше літератури для дітей та мам.

Доповнити бібліотечку у парку літературою зі свого дому пообіцяла вже завтра. Та й цікаво, каже було б дізнатися, що читають та полюбляють інші мами та дітки. Мінятися літературою закликає усіх, хто любить читати, у такий спосіб ініціатор встановлення міні-бібліотечок.

Дивіться також: Книгарні у телефонних будках з'явилися у Рівному