2 гривні 10 копійок - саме стільки держава виділяє місячних грошей на чисті продукти для дітей-чорнобильців у селі Познань Рокитнівського району. Проте, це не єдиний факт, що шокує. Село займає перше місце у Європі по народжуваності. 10-15 дітей тут практично у кожній сім'ї. Звернути увагу на рівень життя таких сімей вирішив місцей фотоклуб "Простір фото". Напередодні Міжнародного дня захисту дітей з гостинцями фотографи відвідали Познань.

Тетяна ділиться, фотографуватись в останній день навчання тут люблять понад усе. Місцева школа - це одна велика сім'я. У класі можуть навчатись не тільки двоюрідні братики-сестрички, а й рідні. Діти у сільських сім'ях народжуються практично одне за другим. Та живуть вони дружньо й стоять горою за своїх.

Фотовиставки до Міжнародного дня захисту дітей - щорічна традиція у "Просторі фото". Його флагман вкотре переконує: діти - наше майбутнє. Тому опіка і виховання повинні бути у крові кожного.

Представлена експозиція - лише частина відзнятого матеріалу. У планах фотографів відіслати світлини їхнім маленьким героям у подарунок.