Літо 2013 у Рівному буде спекотним. І не лише за прогнозами метеорологів. Розпалюватимуть сезон відомі рівняни та спортивні дівчата. В нашому місті стартував новий проект “Спорт.Time — час здорового успіху!”. Відомі чоловіки нашого міста навчатимуть відібраних під час кастингу дівчат своїм фірмовим вправам з фітнесу. А усе це супроводжуватиметься професійними фотосесіями. Після чого на відкритих голосуваннях усі охочі визначатимуть найкращу команду.

Впродовж усього літа шість відомих рівнян разом із дванадцятьма молодими дівчатами, обраними під час кастингу, посилено займатимуться спортом. Чоловіки навчатимуть осіб прекрасної статі своїм власним спортивним "фішкам". Проект “Спорт.Time — час здорового успіху!” стартував у травні, а триватиме чотири місяці.

Щоб привернути увагу до занять спортом організатори вирішили долучити чоловіків, які досягли чималого у своєму житті. Серед них і актор Рівне нського академічного українського музичного-драматичного театру Станіслав Лозовський. На перше тренування чоловік привів із собою шестирічного синочка.

Серед учасниць конкурсу - рівнянка Юлія Крет. Дівчина переконує, спорт вже давно став невід'ємною частиною її життя.

На кожному етапі конкурсу учасників фотографуватиме відомий рівненський фотохудожник Олександр Харват. Після цього відбуватиметься смс-голосування за кращу команду проекту. Підбиватимуть підсумки у вересні на гала-вечірці. В цей день організатори планують провести ще й благодійний аукціон. А на виручені кошти придбають вуличні тренажери, щоб усі бажаючі змогли долучитись до занять спортом. Встановлять їх або на Набережній, або ж у парку Шевченка.