Напередодні Дня захисту дітей програма "ЯлОля" відвідала Спеціальний дитячий дошкільний будинок. Оля і Яло влаштували справжнє свято для малечі із веселими іграми, вікториною та смачними подарунками.

Дитяча програма "ЯлОля" виходить в ефір телеканалу "Рівне 1" з березня цього року. Героїні телепередачі Оля і Яло вирішили не засиджуватися у студії, а поспілкуватися з маленькими глядачами. Так, виникла ідея напередодні Дня захисту дітей відвідати Спеціальний дитячий дошкільний будинок. Оля і Яло задумали влаштувати справжнє свято для дітей.

Програма "ЯлОля" підготувала для малечі веселу ігрову програму та цікаву вікторину. Діти активно відповідали на запитання та із великим захопленням знайомилися із розумницею Олею та бешкетункою Яло. А потім розпочалися ігри.

Діти бігали, стрибали, танцювати та веселилися.

У Спеціальному дитячому будинку вітають усіх, хто хоче допомогти їхнім вихованцям. На пропозицію від програми "ЯлОля" влаштувати свято для дітей радо відгукнулися у закладі. Окрім розваг Оля і Яло підготували для дітей і смачні подарунки - фрукти. Дівчата запевняють, робити добро - це так просто і так приємно, коли бачиш усміхнені дитячі обличчя.