Експозицію світлин, що не має аналогів в Україні, відкрили у Рівному. У галереї Купчинського виставили понад 2 десятки фото, присвячених Міжнародному дню миротворців. Автором виставки є рівненський військовий Віктор Шубец. Чоловік разом з колегами 13 армійського корпусу нині перебуває у складі миротворчого підрозділу у Конго. Світлини унікальні, адже зроблені з місць дислокації українських військових. На відкриття виставки завітала дружина миротворця - Юлія Шубец.

Автор світлин Віктор Шубец - у далекій Африці. Дружина Юлія - у Рівному. Чекає чоловіка з місії і відкриває його ж фотовиставку.

Світлини витримані у чорно-білій гамі. Відображають життя наших миротворців. На фото - бойові тренування, військовий транспорт та приготування їжі. Щоправда, це лише "одна сторона медалі".

Це зараз Олександр з гітарою та у в'єтнамках.

У 2010 носив зброю та кирзове взуття. Світлини музиканту близькі по духу, сам служив у внутрішніх військах. Пісні, каже, з тих часів. І співали їх усією ротою.

Через Юлію усі миротворці 13 армійського корпусу шлють вітання з Конго своїм рідним та колегам в Україні. Побачити, як їм там живеться усі охочі можуть до 14 червня.