Венеціанський карнавал приїхав до Рівного. Щоправда, лише у світлинах. Нову експозицію фотографій презентують члени клубу "Простір фото" місцеві фотографи Тетяна Вакулюк, Жанна Каштан та Олександр Харват. У лютому вони відвідали Венецію. Окрім вражень від побаченого, привезли тисячі світлин. Відкриття виставки організували з дрес-кодом.

В експозиції - понад сорок світлин. Практично кожний образ на фото доповнює маска. Вибір такої деталі не випадковий. Адже це - основний символ карнавалу та сувенір, з яким повертаються додому. Фотографи клубу в Венеції не вперше. Однак, карнавал для них став дебютним. Зізнаються, кращого місця, де збираються тисячі моделей в ошатних костюмах, годі й шукати.

Ідейник поїздки та флагман фотоклубу "Простір фото" Олександр Харват ділиться: карнавал - його давня мрія. Поїздку на чотири дні запланували ще з осені. Адже окрім святкової події, це ще й неофіційний світовий форум фотохудожників.

На карнавалі відвідини Італії не закінчились. Фотографи помандрували ближнім островами. Тому зовсім незабаром варто очікувати на нову фотоекспозицію екзотичних пейзажів.