Глибина останнього була два метри. Дитині пощастило. Поряд був батько, який миттєво зреагував, а свідки події викликали медиків та рятувальників.

Все сталося на вулиці Відінській. Хлопчик з татом повертались з прогулянки. Дитина раптово побігла вперед. Малий не побачив, що у траві був каналізаційний колодязь. Наступив на люк і провалився.

Подія сталася серед білого дня. Люди, які живуть і працюють на цій вулиці, про подію чули. Втім на камеру розказувати не хочуть.

Дитину госпіталізували до Рівне нської ЦМЛ. Медики кажуть, хлопчик народився у сорочці. У нього лише порвана щока. На неї наклали чотири шва.

Дворічний Артем вже готується до виписки. За день – два лікарі планують відпустити його додому. Каналізаційний люк, куди впала дитина, вже щільно закритий. Втім, мати хлопчика писати скаргу на комунальну службу не збирається. Каже, у всьому винен батьківський недогляд.

До речі, аналогічний випадок вже траплявся з цією родиною. Два роки тому у каналізаційний колодязь впав їх старший син. Того разу також все закінчилось щасливо. Дитина не постраждала.