Браслети - промінчики в обмін на благодійний внесок. У Рівному пройшла "сонячна акція" покликана допомогти важкохворим дітям Острога. Започаткували її студенти "Острозької академії" ще минулоріч, а долучились до неї у Рівному й учасниці конкурсу "Перлинка Рівного 2013". Цього разу підготували більше п'ятиста промінчиків.

560 браслетів-промінчиків острозькі волонтери підготували для обміну на благодійні внески у Рівному. Пропонували рівнянам допомогти хворим дітям учасниці цьогорічного конкурсу "Перлинка Рівного 2013".

Вікторія Суботіна бере участь у благодійній акції "Подаруй дитині сонце" вже вдруге. Розповідає, минулоріч рівняни були більш активні. Та все ж небайдужих вистачає і нині.

Рівнянка Наталія теж не залишилась осторонь. Купила браслет, тому що впевнена - ніколи не знаєш коли і до кого прийде біда.

Торік завдяки акції важкохворим дітям Острога передали 15 тисяч гривень. З них майже сім тисяч за два дні зібрали маленькі моделі. Сьогодні ж за дві години вдалось вторгувати браслетів всього на понад дві тисячі гривень.