Правоохоронці наздоганяли оперуповноваженого одного із районних відділів міліції. Встановлено, що чоловік вимагав та одержав від мешканця Рівненщини хабар в сумі 7 тисяч доларів США та 1 тисячу гривень за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності.

Після передачі грошей міліціонера намагалися затримати "на гарячому", однак він спробував втекти на власному авто. Аби зупинити чоловіка, правоохоронці зробили один попереджувальний постріл вгору. Підозрюваного наздогнали на вулиці Шевченка. Подія трапилась серед білого дня. Втім, люди які живуть і працюють там не багатослівні.

Зараз підозрюваний перебуває у Рівне нському ІТТ. Слідчим відділом прокуратури області розпочато кримінальне провадження - одержання хабара, поєднаного з вимаганням. До речі, даного працівника міліції вже притягували до кримінальної відповідальності за схожими статтями. А саме зловживання службовим становищем, одержання хабара та незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Тоді судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. У цій кримінальній справі триває судовий розгляд.