Бажання показати свою красу і таланти привело на фестивалю "Перлинка Рівного" 23-ох і зовсім юних, і старших дівчаток. Сьогодні Усі учасниці конкурсу, а це дівчатка від 4 до 14 років, познайомились та привітали одна одну подарунками. У рамках офіційної презентації відбулося жеребкування.

23 учасниці конкурсу "Перлинка Рівного" сьогодні вперше офіційно познайомились. Хвилюються і батьки і діти, адже нині дівчатка обирають свій конкурсний номер. Одинадцятирічна Анна Головач витягнула тринадцятий номер. Каже хоча на конкурсі вона вперше, і витягнула символічний 13 номер, конкуренток не боїться. Адже її бажання перемогти каже Перлинка допоможе показати усі найкращі сторони. Та й до фестивалю вже готується.

Учасниці радіють не лише обраному номеру, а й подарункам. Їх також дарують згідно жеребкування. Що отримали ще не знають, однак розповідають що самі підготували.

Цьогоріч тематика конкурсу - популяризація і знайомство з відомими рівнянами, які працюють і живуть у Рівному, а не в столиці.

Попереду на учасниць конкурсу чекають репетиції, примірки, фотосесії та різноманітні публічні акції. Усе для того, кажуть організатори, аби розкрити кожну дівчинку і подарувати незабутні враження. А вже у фіналі конкурсу, який відбудеться у червні, дівчатка покажуть свої таланти.