Жахливі дороги вражають усіх. Взимку вони були слизькими, а навесні діряві. Свої обурення дорогами люди висловлюють по-різному. Складають анекдоти, малюють комікси, і додають креативу на свої авто. А чиновники запевняють – на ремонт доріг у Рівному передбачили 22 мільйони гривень. Щоправда ця сума потягне лише ямковий ремонт.

Рівнянин Вадим за кермом вже понад 20 років. Їздить не лише у місті, а й за межі Рівного. Якщо на нових міжнародних трасах, каже, їздити можна, то у Рівному небезпечно.

Щоразу Вадим стає свідком неприємних пригод на дорозі. А кілька днів тому і сам влетів у яму, а відтак і в копійку. Каже, тепер ремонт потягне на півтори сотні гривень.

І хоча дороги вже латати розпочали, водії все ж обурені.

Дорожній майстер Олександр Воронський за 25 років перелатав чи не усі рівненські дороги. Пригадує, раніше і техніки такої не було, однак шляхи все одно розсипаються. Каже, вони не придатні до такого величезного потоку транспорту.

Майстри впевнені, щоб дороги були якісні, їх потрібно повністю оновити, а не ямковий ремонт влаштовувати. Адже, нині вони дотримуються усіх правил вкладання асфальту, та ще й працюють зранку до ночі, з одним вихідним.

Полатати вулиці дорожники мають до 9 травня. Принаймні, так працювали щороку. Чи встигнуть цьогоріч не знають, адже проблемних доріг значно побільшало. Запевнили - центральні вулиці міста точно порадують і водіїв і пасажирів. А саме Соборна,Чорновола, Грушевського, Гагаріна, Дубенська.