Рівненські мотокроссмени Вадим та Сергій Юзепчуки взяли участь у першому етапі Кубка Слобожанщини з мотокросу на мотоциклах з колясками, в якому зуміли піднятися на п’єдестал пошани.

Затяжна та сніжна зима завадила рівненським сайдкаркросменам, братам Вадиму та Сергію Юзепчукам, розпочати тренування у березні. Тому до сезону та перших виступів наші земляки підходили, як-то кажуть, з чистого листа. Прийнявши запрошення від клубу "МотоЕкстрім" на участь у першому етапі Кубку Слобожанщини, рівняни відправились до Краснодару.

Змагання проходили у два дні на мототрасі Наталіно. На п’ятничних тренуваннях техніка рівнян показала себе з найкращої сторони, чого не скажеш про фізичну підготовку спортсменів після зимнього міжсезоння.

У основних заїздах взяли участь дев’ять екіпажів з різних куточків України. У першому заїзді екіпажу "Тім Юзепчук" вдалося стартувати другими та фінішувати на третьому місці. А ось старт другого заїзду рівнянам не вдався. Проїхавши майже всю дистанцію на п’ятій позиції, лише завдяки помилці екіпажу, який їхав попереду, нашим хлопцям вдалося фінішувати четвертими. Однак по сумі двох заїздів рівненські сайдакаркросмени посіли третю сходинку п’єдесталу пошани, пропустивши дуети Петра Горбатенко та Романа Василяки з Києва, а також Валерія Старченко та Євгена Потаніна з Краснодона.