13-ро вагітних рівнянок готуються вийти на подіум. Фіналістки конкурсу «Пузата мама-2013» уже стали фотомоделями, а 15 травня ще й дефілюватимуть. Поки чекають на потомство ведуть справжнє світське життя: зйомки у фотостудії, заняття із хореографами. Між цими зустрічами та консультаціями у лікаря, встигають і на фітнес ходити. Нині ж презентували свої фотографії у людський зріст.

13-ро учасниць цьогорічного конкурсу "Пузата мама" презентують свої фото у повний зріст. Від фотосесії, згадує Вікторія Фокіна, отримала масу задоволення. Та й світлини займуть удома почесне місце.

Прийти на "Пузату маму" була ідея Вікторії, чоловік її підтримав. Тепер на всі події приходить разом із дружиною. І радіє, що вона зайнята і не має часу, щоб вередувати.

Дбав, щоб усі вагітні вийшли різними та цікавими на світлинах, рівненський фотохудожник Олександр Харват. За три роки існування конкурсу, каже, досвіду роботи з вагітними назбирав. Але все одно — нова фотосесія щоразу, як уперше.

Із фотомоделей вони перетворяться на манекенниць. Дефіле теж буде тематичним, а ще сімейним. відбудеться у автомобільному містечку 15 травня о 18 годині. Вхід, зауважує організатор, вільний усім зацікавленим.

Чоловіку Вікторії і ця ідея сподобалася.

А організатори уже подумують про альтернативний конкурс — "Пузатий татусь".