4 дні - з 15 по 19 квітня у нашому місці гастролює Брестський театр ляльок. Показують дитячий спектакль «Сюрприз». Грають виставу у театрі 11 років. І увесь цей час, діляться актори, - «на ура».

Малеча вервечкою заводять у глядацьку залу на білоруський «Сюрприз». У Рівне Брестський театр ляльок завітав вперше. Не на запрошення, а за програмою обміну творчих колективів. Гастролюють білоруські актори другий день. І це, діляться організатори, другий день цілковитого аншлагу.

Спектакль - для дітей, та актори радять подивитись і дорослим. Адже йдеться у ньому про найцінніше – дружбу, посмішку та добро. Білоруським театралам класична лялькова вистава не до вподоби. Тому постійні пошуки нового і експерименти – невід’ємне у роботі трупи. Приїзд до Рівного свого роду, кажуть, експеримент. Боялися, що діти не зрозуміють вистави російською.

У виставі відмовились від ширми. Натомість, грають великими ростовими ляльками. Найбільша – 7-ми метровий крокодил. Тварина за своєю природою грізна, та ляльковод запевняє: у спектаклі він

У день «Сюрприз» зі сцени показують двічі. Приходиться нелегко. Та за дитячими посмішками, аплодисментами й гостинцями, діляться актори, втому як рукою знімає.