Новий сезон модної події Fashion Time вже має чим похвалитися. Адже цьогоріч організатори представлять нові колекції відомих місцевих дизайнерів, світові бренди одягу та торгові марки. Як тривають приготування до сьомого сезону і кого з дизайнерів організатори запросили до Рівного?

6-річна Дарина Ковтонюк на показах Fashion Time - не новачок. Нині вона приміряє сукню з нової колекції Тетяни Блажкової. І вже висловлює власні враження.

Організатори розповідають, підготували п'ятнадцять колекцій. Вражатимуть гостей і улюблені бренди, і аксесуари. Зокрема, дорогі годинники демонструватимуть діти. Доповнять подію промоколекції вже відомих місцевих дизайнерів. Це і Анна Шабалова, і Тетяна Блажкова. Організатори раді, що модна подія набуває все ширших масштабів.

Приїде також дизайнер з Литви, представлятиме епатажний бренд "Гражина". Постійні відвідувачі також в очікуванні модного показу.

Розважатимуть відвідувачів і артисти, переважно місцеві. На подіум вийдуть не лише професійні моделі і моделята, а й рівненські акули пера. Новинки весняно-літнього сезону рівняни можуть переглянути цієї суботи.