Сьогодні роздавали подарунки найрозумнішим школярам Рівного. Таких виявилося - 579. Це учасники та призери міських, обласних та Всеукраїнських олімпіад. Вітали учнів у Палаці дітей та молоді, а гостинці роздавав міський голова. З деякими школярами Володимир Хомко зустрівся особисто.

Десятикласниця Анастасія Степанчук цьогоріч на міському етапі Всеукраїнських олімпіад стала призеркою з шести предметів. На обласному рівні перемогла в трьох, а ще в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. Своїми досягненнями дівчина пишається, та на такі результати, каже, і не сподівалася.

Окрім Анастасії, ще десятеро рівненських школярів цьогоріч перемагали більш як у п'ятьох олімпіадах. Нині розумників прийшов привітати особисто міський голова. Рівне нські вундеркінди розповідають про успіхи в навчанні та подальші плани. Володимир Хомко обіцяє посприяти їхньому здійсненню. Тим часом, у залі Палацу дітей та молоді на свої подарунки від мера чекають ще сотні переможців олімпіад.

За свої досягнення школярі Рівного отримали книги з автографом міського голови, білети в кінотеатри та звільнення сьогодні від уроків. А ще цьогоріч для розумників підготували сюрприз. Аби в подальшому охочих сумлінно навчатися було ще більше.