Одні мітингують, інші - працюють. Рівненські дорожники сьогодні взялися за ремонт центральної вулиці міста. Мотивують - сприятливою погодою, а про акцію "Вставай, Україно!", мовляв, ні сном, ні духом. Хода чільників опозиції до центральної площі Рівного мала пройти ділянкою Соборної, на якій і відбувалися дорожні роботи.

Вулиця Соборна, друга дня. Спецтехніка спочиває на узбіччі, а в ній - обідають дорожники. Вже за півгодини роботи на центральній вулиці міста знову відновлюють. Утворюється тиснява, але рух іде. Середмістя перекриватимуть тільки для опозиціонерів.

Ремонтуватимуть Соборну найближчі кілька днів, кажуть в міському ШЕУ. Ремонтні роботи розпочали саме сьогодні, позаяк раніше цього не дозволяла технологія.

Чи то після появи телекамери, чи то за графіком дійшовши до центральної площі міста, спецтехніка звернула на Чорновола. Як пояснив телефоном начальник міського ШЕУ, дорожні роботи сьогодні продовжать на вулиці Степана Бандери. А вже найближчим часом почнуть класти асфальт і на Соборній. Акції ж протесту не перешкоджатимуть.