Пасажир напав на водія, коли вони заїхали у ліс. Втім останній не розгубився. Вибив з рук зловмисника ножа, зв’язав кривдника і привіз у багажнику правоохоронцям.

Сергій працює приватним водієм таксі вже кілька років. Ввечері того дня до нього підійшов молодий чоловік і попросив завезти в Олександрію.

Нападником виявився 18-річний студент. Хлопець мешкає у Волинській області. На Рівне нщину приїхав у гості до брата. Каже, вбивати таксиста не хотів. Лише пограбувати. Бо потрібні гроші, аби заплатити за навчання.

Нападник все ж встиг нанести декілька ножових царапин в область шиї таксисту. Наразі 18-річний студент спілкується із слідчими. Вирішується питання про його затримання.

Рівне нські таксисти своїм колегою пишаються, але даною подією не на жарт налякані. Адже напади на таксистів в області почастішали. Нагадаємо, у кінці року невідомі особи вбили 51-річного водія, а його авто спалили у полі. Особу злочинця правоохоронці встановили, але ще й досі не затримали, бо він переховується у Росії.