ФК "ОДЕК" слідом за перемогою у міському турнірі, став чемпіоном і обласного Меморіалу В. Шморгуна.

Фінальний вікенд видався не надто результативним. За чотири матчі вболівальники побачили лише чотири голи.

У першому півфіналі завдяки влучному пострілу під завісу гри Руслана Савицького "ОДЕК" здобув мінімальну перемогу над "Гоща-АМАКО" і вийшов до фіналу.

Другий фіналіст також визначився завдяки одному точному удару. Вадим Царьов задав тон поєдинку відкривши рахунок вже на 23 секунді. Цього виявилось достатньо, щоб ФК "Малинськ" переміг рівненський "Сокіл", і потрапив до фіналу.

В останній ігровий день турніру спершу "Гоща-АМАКО" та "Сокіл" розіграли бронзові нагороди. Гощанці виявились сильнішими 2:0.

Дежавю для "ОДЕКа" у фіналі. Тиждень тому, команда грала у фіналі міського турніру пам`яті Володимира Шморгуна проти ФК "Садове". Тоді переможець визначився у серії післяматчевих пенальті. Вирішальний поєдинок Обласного турніру проти ФК "Малинськ" за перебігом подій був аналогічним. Знову нулі на табло після основного часу поєдинку. У серії післяматчевих пенальті воротар ОДЕКа Юрій Кособуцький лише одного разу дозволив забити у свої ворота. В підсумку перемога у футбольній лотереї з рахунком 4:1. ФК "ОДЕК" (Оржів) до звання переможця Міського турніру пам`яті Володимира Шморгуна додав перше місце у Відкритому обласному турнірі з футболу 2013 року Меморіал В. Шморгуна.

Організатори змагань Рівне нська обласна федерація футболу визначила кращих гравців турніру - це воротар Павло Печинський з ФК "Малинськ", захисник - Тарас Гриб із "Сокіл" (Рівне ), півзахисник Володимир Хомончак з ФК "Гоща-АМАКО", нападаючий - Андрій Давидюк "ОДЕК". А його колега по команді Дмитро Улянчук визнаний кращим гравцем турніру.