І доки вкладники "Західінкомбанку" вимагали від Ігора Брошука грошей, того призначили керівником фракції "Батьківщина" в обласній раді - замість вибулого до Верховної Ради Миколи Кучерука. Також депутати прийняли десяток програм та внесли зміни до обласного бюджету на 2013-ий рік.

Вони прозвітувалися. Керівництво Рівне нщини на черговій сесії рівненської облради розповіло депутатам про досягнення та недоліки в своїй роботі у минулому році.

І якщо голова Рівне нської облради говорив переважно про проблеми то очільник обласної адміністрації розповідав про свої досягнення.

Депутати звіт керівників області слухали уважно. Більшістю голосів вирішили затвердити. Ще перед початком розгляду питань порядку денного з трибуни виступив обласний обранець Петро Головайчук. Просить виділити кошти на річку Горинь.

Депутати виділити гроші на облаштування річки погодились так само як і практично одноголосно проголосували за внесення змін до обласного бюджету на 2013-ий рік.

Також обласні обранці виділили один мільйон гривень на поповнення статутного фонду Рівне нського облводоканалу та 250 тисяч гривень на облаштування у Рівному спортивних майданчиків. Олександр Туз. Володимир Захаров. Новини Рівного.