Краса пагорбів Тоскани та міська італійська архітектура тепер у Рівному. Щоправда - у фотографії. Виставку світлин італійського фотоклубу «Арно» під назвою "Листи з Італії" презентують у галереї Купчинського. Експозицію організували в рамках проекту «Міжнародне кільце фотоклубів». В обмін до колег у Флоренцію фотоклуб "Білий кролик" відіслав власну колекція світлин.

Виставка «Листи з Італії» - результат міжнародної співпраці фотоклубів. Минулого року Україну, зокрема і Рівне , з персональною виставкою відвідав президент італійського клубу «Арно» Сільвано Монкі.

На відкритті експозиції красу Італії демонстрували не лише у світлинах, а й у музиці. Пану Михайлу, розповідає, до душі італійська кухня, стиль життя, кіно та мафія. Проте, на першому місці – музика.

У експозиції чітко прочитуються сім жанрових ліній фото. Кожна – окремого автора. Окрім пейзажів, архітектурних світлин та портретів, представлені й інтроспективні фото. Себто ті, що передають переживання та внутрішній світ людини.

Така закордонна експозиція зібрала аншлаг. Людей на презентацію прийшло чимало, їх емоці та враження залишилися не без уваги.

Перспективи подальшої міжнародної співпраці є, діляться організатори. Уже домовились про обмін експозиціями з фотоклубами Аргентини, Польщі та Бельгії. Нову виставку міжнародного рівня «Білий кролик» планує показати рівнянам у вересні.