Сенсаційний експеримент був проведений японськими вченими, в результаті якого їм вдалося здійснити телепортацію! Це був перший подібний випадок в людській історії.

Вони зуміли миттєво перемістити пучок світла із пункту А в пункт Б. Норіюкі Лі та його колеги для втілення цього експерименту розібрали світло на фотони. Після цього вони взяли лише один фотон, який зберігав інформацію взагалі про весь пучок. Після, вибраний фотон «квантово заплутали» з іншим фотоном, який знаходився в точці Б. Таким чином, цих дві елементарних частки миттєво впливати одна на одну, хоча фізично знаходилися в різних місцях.

Завдяки такій взаємодії початковий пучок світла на основі одного єдиного фотона був відтворений в іншому місці.

Вперше про можливості «квантової заплутаності» елементарних часток говорив Альберт Енштейн у 1935 році, але автор сам вважав цю теорію абсурдною. Пізніше фізиками було доведено існування даного явища. Більше того, у 21 столітті деякі компанії на цій основі створили технології більш захищених каналів зв’язку.

Слід відмітити, що існування явища «квантової заплутаності» доводить крім всього іншого і існування багатьох паралельних Всесвітів.

Тепер миттєве переміщення людей по планеті Земля і не тільки є лише питанням часу.