Правоохоронці розкрили резонансне вбивство на вулиці Волинської Дивізії. Запевняють, сторонніх осіб у квартирі не було. Ніякий колишній ув’язнений, як казали сусіди, до жінок не приходив.

Експертиза встановила, що тіла пролежали у квартирі майже місяць. Тому встановити чи були жінки у стані наркотичного чи алкогольного сп’яніння – вже важко. Правоохоронці підтверджують, що жінки захоплювались чорною магією. Тому не відкидають версію, що мати вбила дочку під час здійснення якогось обряду.

Зараз правоохоронці спілкуються з родичами загиблих. Батько покійної 29-річної рівнянки живе у Сполучених Штатах Америки. До речі, там три роки перебували і мати з дочкою. Коли повернулися, то стали, м’яко кажучи, – дивними.

Як тільки загадкове вбивство набуло розголосу, мешканців Рівного почало цікавити чи є в області сатанинські угрупування. Відповідь правоохоронців двозначна.

Кримінальне провадження по даному факту буде закрите. Підозрюваних у вбивстві немає. Втім остаточне рішення буде прийняте упродовж місяця.

Дивіться також: У Рівному під час сатанинського обряду принесли у жертву двох жінок та кота?