Рівненським фотографам є ще що сказати у світі мистецтва. Окрім існуючих напрямків митці шукають і власні. Серед таких - Олег Жилін. Останній рік митець фотографує, написані вітром та водою, відображення. Його одноіменну виставку світлин презентували у галереї фотоклубу "Час".

Ось так рівненський фотомитець Олег Жилін символічно відкриває світ свого "Відображення". У експозиції - найсвіжіші світлини, витримані в новаторському напрямку фотографа. Знімає те, що пише вода та вітер. Адже природа, за словами митця - найкращий фотошоп. Щоб спіймати її у кадр, пан Олег спеціально влаштовує фотополювання біля Усті.

На презентацію виставки зібрались не лише колеги, а й рідні та друзі. Адже "Відображенням" Олег Жилін відзначає свій 40-річний ювілей, 30-ліття, як взяв у руки фотоапарат та 5-ті оглядини власної творчості у клубі.

Серед присутніх традиційно і батьки митця. Пан Анатолій свого часу теж займався фотографією. Саме він подарував Олегу Жиліну першу фототехніку, коли той був ще геть юним.

Виставка для автора дещо сентиментальна. Окрім відкриття експозиції святкує і випровадини на пенсію старого фотоапарата. Той майже вийшов з ладу, та саме ним митець напрацював звання заслуженого художника Міжнародної федерації фотомистецтва (EFIAP). Та колеги по клубу діляться, успіх Олега Жиліна далеко не в фототехніці. Оптимістичний погляд на світ та любов до своєї справи - ось серцевина його творчості.

Побачити світлини, написані водою та вітром, можна до 12 квітня у фотогалереї "Час".